Monday, 19 March 2018

Cara Untuk Hilangkan Bekas Jerawat BerkawahBekas jerawat berkawah ataupun mempunyai pori-pori yang besar mengambil masa yang sangat lama untuk pulih. Mahu kulit licin seperti dahulu kenalah sabar kan? Bukan seminggu saja menggunakan apa-apa produk terus berharap kulit kembali licin seperti sedia kala. 

No! No! No!

Untuk memastikan kulit kembali licin seperti sedia kala, salah satu langkah yang kita boleh laksanakan ialah dengan mengambil nutrisi yang boleh memperbaiki struktur kulit setiap hari.

Jom baca entry ini untuk mengetaui nutrisi apa yang baik untuk mengatasi jerawat berkawah atas muka.

Energizing Soy Protein(ESP)


Tahulah kan, Protein sangat membantu untuk memperbaharui sel-sel mati, barulah kawah-kawah jerawat akan tertutup. 

Sustained Release Vitamin C PlusBadan kita memang tidak mampu untuk hasilkan kolagen dengan sendiri. Tapi bila umur semakin meningkat, kolagen dalam badan kita juga semakin berkurang. Vitamin C boleh membantu untuk menghasilkan kolagen dalam badan kita. Boleh la kelihatan lebih muda lepas ini dengan pengambilan sebiji sehari vitamin c Shaklee.

Jom lihat bukti gabungan ESP dan Vitamin C ini boleh hilangkan Jerawat bekawah disini Rahsia Kulit Putih dan Gebu Tanpa Sebarang Suntikan.

Beli Set Premium YOUTH bulan ini dapat 8 item ini 😍

Skincare Shaklee yang terbaru juga boleh membantu untuk hilangkan jerawat berkawah tu. Specialnya Skincare ini boleh nampak kesan seawal 7 hari. Dengan pengunaan berterusan pula boleh buat kulit lebih muda 10 tahun. Siapa yang tidak mau kalau begini kan? 😍

Semasa pelancaran Youth pada awal bulan ini, dalam masa 3 hari saja 500 set Youth SOLD OUT! Bila restock semalam, 500 set Youth juga SOLD OUT dalam masa 13 jam sahaja. Kagum sebentar, semakin banyak yang pilih produk berasaskan tumbuhan ini. 

Jom lihat testimoni YOUTH Skincare Shaklee yang bertindak seawal 7 hari.

Muka berkawah semakin baik dalam masa 20 hari.

Parut jerawat berkawah semakin baik.

Mahu lihat bukti Youth ini Skincare yang selamat? Boleh baca sini YOUTH Shaklee Skincare Produk Penjagaan Muka Selamat Berkesan

Mahu lihat testimoni YOUTH lagi? Baca sini juga Struktur Kulit Semakin Baik Dalam Masa 14 Hari. 

Hubungi saya untuk menempah YOUTH Skincare anda sekarang.  Boleh klik gambar di bawah untuk membuat pembelian sendiri.


ATAU 

Hubungi saya di 0149517442 ataupun Klik link untuk direct ke Whatsapp saya http://CherylJohnny.wasap.my 

Your Trusted SID, 
Cheryl Johnny.