Friday, 9 March 2018

KUASA BOTANIKAL PADA YOUTH SKINCARE

Skincare 100% VEGAN


Mahu kulit flawless macam Korea? Kulit gebu dan anjal gitewww.

Zaman sekarang ini susah sangat untuk mencari skincare yang selamat kan? Takut ada kandungan bahan kimia merbahaya. Jerawat cepat hilang, kulit cerah dengan cepat. 

Kebahagiaan yang sekejap sahaja bila berhenti guna, jerawat cepat naik. Sungguh menyeramkan! 

Tapi jangan risau Shaklee ada jalan penyelesaian. Syarikat Shaklee baru sahaja melancarkan Youth Skincare pada bulan Mac ini. Youth menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal. Shaklee juga memberikan keputusan klinikal tanpa kompromi. 

Memang tidak perlu risau lah sebab dengan penggunaan yang berterusan akan menyebabkan kulit lebih muda 10 tahun. 


KUASA BOTANIKAL 


YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.


MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki  sel DNA dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.


LOTUS JAPONICUS

YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.


VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.


APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama

Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik, kelihatan-muda adalah denganmempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Tetapi dengan meningkatnya usia kita, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang dihasilkan akan berkurangan.

Untuk kekal muda sama seperti apa yang anda rasa, mulakan dari sekarang. Pada masa hadapan, anda tentu akan menghargainya.

Cuba YOUTH SKINCARE sekarang. Set penjagaan muka yang dapat memadamkan 10 tahun penuaan.


SET PREMIUM YOUTH SHAKLEE


Klik disini membuat pembelian sendiri.
Selepas pembelian, hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi percuma.

Atau 

Hubungi saya di 0149517442 atau terus klik http://CherylJohnny.wasap.my
untuk fast respond. 


Love, 
Cheryl Johnny
Your Trusted SID.

8 comments: