Wednesday, 25 April 2018

Rahsia Berat Badan Turun 4KG Dalam Masa 18 Hari

Tahukah kamu apa tips yang sangat penting yang perlu kita amalkan jika ingin mendapatkan berat badan yang ideal? 

Antara tips yang perlu diamalkan ialah jaga pemakanan, kurangkan makan benda-benda manis dan kurangkan juga pengambilan alkohol dan kalau boleh alkohol ini kita cuba berhenti minum. Selain daripada jaga pemakanan, bersenam setiap hari pun penting juga ya. Ianya penting untuk elakkan kalori daripada menjadi lemak. Melalui senaman yang kita lakukan ini lah kita boleh membakar setiap kalori.

Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442


Sama seperti Sideline saya dalam bisnes Shaklee, beliau juga menjaga pemakanan serta mengamalkan gaya hidup yang sihat tau sambil mengamalkan sesudu Vivix pada waktu pagi dan sesudu lagi pada waktu malam. 

Mulanya beliau hanya mengambil Vivix untuk masalah periodnya yang tidak teratur. Tup tup berat badan pun turun 4 KG selepas amalkan Vivix selama 18 hari. Bestkan! Masalah period tidak teratur selesai, masalah berat badan pun selesai.

Jom kita lihat testimoni beliau. Best tau nampak perubahannya 

Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Ketara sangat perubahan beliau kan? 😍

Kandungan Resveratrol dalam Vivix membantu mengelakkan pembentukan lemak.  Resveratrol ini  juga membantu meningkatkan keupayaan otot untuk bekerja lebih kuat. Patutlah beliau sentiasa bertenaga, badan pun terasa semakin ringan.

Ada yang mengalami masalah berat badan berlebihan? Jom amalkan vivix ini.

Ada dua cara untuk mendapatkan produk Shaklee ini. Cara pertama adalah melalui pembelian E-Sell. Boleh klik gambar untuk membuat pembelian dengan sendiri

Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Selepas pembelian hubungi saya untuk mendapatkan jadual dan cara pemakanan yang berkesan.

Atau 


Hubungi 0149517442 atau klik link ini http://CherylJohnny.wasap.my ke whatsapp saya.

Love,
Cheryl Johnny
Trusted Shaklee Independent Distributor


No comments:

Post a Comment