Friday, 11 May 2018

Atasi Masalah Rambut Kering Dan Gugur Dengan Produk Penjagaan Rambut Shaklee - ProSante

Rambut merupakan mahkota perempuan orang cakap kan? Bukan perempuan saja tau, rambut pun penting juga kepada lelaki supaya  nampak segak bergaya kan? Kalau asyik gugur saja tiap hari memang risau juga hati kan? Kalau kering saja tiap hari memang rimas juga kan? Cheryl pun pernah alami masalah yang sama.

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442

Pernah satu hari Cheryl beli Shampoo di sebuah kedai. Ingatkan dengan harganya yang mahal sikit, boleh bantu selesaikan masalah kelimumur Cheryl rupanya sebaliknya pula yang berlaku. 

Rambut cepat berminyak(tidak sampai satu hari sudah berminyak) kulit kepala kering, bila garu sikit ja amboiii bukan main lagi berdarah tau. Paling last sekali, kelimumur makin tebal. Menyesal tau Cheryl beli, jadi trauma pula. So hari ini Cheryl mahu kenalkan Set Penjagaan Rambut Shaklee iaitu ProSante Hair Care.

ProSante Hair Care


Setiap produk ProSante ini mengandungi Scalp Health Complex, campuran 10 vitamin, mineral dan herba yang menyediakan persekitaran optimum untuk rambut yang sihat, lebat dan berkilauan. Ramuan yang terdapat dalam produk ini membantu untuk merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk menyuburkan folikel rambut. 

Paling penting sekali, kamu tidak akan jumpa bahan kimia merbahaya yang boleh merosakkan rambut kita dalam setiap produk ni. Best kan? Sekarang jom kuta berkenalan dengan setiap produk tersebut.

Nourishing Scalp Treatment

Produk ini boleh digunakan semasa rambut kita berada dalam keadaan basah ataupun kering.

  • Ia membantu untuk melebatkan rambut serta menguatkan rambut secara senulajadi.
  • Formula tanpa bilas, membantu melegakan kulit kepala.
  • Melindungi keseimvangan lembapan-minyak sihat semula jadi.

Revitalizing Shampoo


Shampoo ProSante ini telah diformulasi untuk kesihatan rambut dan pertumbuhan rambut yang optimum  malah mengandungi bahan pelembap yang mengekalkan kelembapan rambut kita.

  • Menyegarkan, melicinkan kutikel dan melebatkan rambut.
  • Membuang kotoran, minyak dan bahan cemar tanpa merosakkan kulit kepala.
  • Memberi kilauan dan ketahanan pada rambut malah akar rambut lebih kuat.

Replenishing Conditioner


  • Menguatkan, melembutkan dan menambah kilauan pada rambut.
  • Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut ataupun hujung rambut yang bercabang.

Long Lasting Finishing Spray 


  • Meningkatkan kilauan, rambut lebih bersinar dan menguatkan rambut.
  • Merapikan rambut yang kusut dan sukar diurus.

That its! Fuhh terdapat empat jenis produk penjagaan rambut dalam ProSante ni ya. Sangat puas hati gunakan set ini sebab kandungannya yang bebas daripada bahan kimia merbahaya. 

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
Tahan lama dan rambut gugur makin berkurang 😍


Antara ramuan yang terdapat dalam produk ini ialah Ekstrak Swertia dan Halia, mineral penting untuk rambut seperti tembaga, Zink, Mangan dan Vitamin A. Ada sesiap yang teruja untuk menggunakan Set penjagaan rambut Shaklee? Jom beli dengan saya 

Ada dua cara untuk mendapatkan produk Shaklee ini. Cara pertama adalah melalui pembelian E-Sell. Boleh klik gambar untuk membuat pembelian dengan sendiri melalui kredit kad ataupun debit kad.


Atau 
Hubungi 0149517442 atau klik link ini http://CherylJohnny.wasap.my ke whatsapp saya.

Love,
Cheryl Johnny
Trusted Shaklee Independent Distributor


No comments:

Post a Comment