Monday, 14 May 2018

Cheryl Stories - Jangan Kata Benci Nanti Lama-Lama Jadi Suka

Orang tua-tua selalu cakap jangan main benci-benci takut lama-lama jadi suka. Betul kan? Eleh tidak mau mengaku la tu? Haha! Macam Cheryl jugala, mulanya tidak suka dengan bau herba krim Herbal Blend tu, tapi sekarang macam tidak boleh hidup tanpa herbal blend. 

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442

Asal habis, memang kena restock la tu. Krim ini bukan kegemaran saya seorang saja tau, keluarga saya juga turut terjebak dengan krim ini. Apa tidak krim ini sangat serbaguna, lepas tu boleh digunakan oleh semua lapisan umur termasuk bayi kecil. Tidak merbahaya langsung walaupun balik-balik sapu atas tangan, kaki atau muka kita.

Mahu tahu kisah Cheryl dengan Herbal Blend ini? 

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442

First saya beli herbal blend sebab mau atasi masalah tumit pecah saya.  Saya mengaku saja la since saya tidak suka bau bau herba, saya tidak berapa suka dengan  herbal blend ( dan saya belum tahu dan rasa keberkesanan itu herbal blend )

Tapi saya masih juga gunakan dengan konsisten Herbal Blend ini. Suatu hari tu, saya bawa herbal blend ke rumah kawan saya dan kebetulan dia sakit kaki masa itu.

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
Sesuai digunakan untuk bayi juga 😍

Oleh sebab kami geng karas( Best Friend ) saya tolong dia untuk urut kaki sebab mau  buang angin dengan herbal blend. Cerita punya cerita, rupanya aunty dia memang guna, sapu untuk ruam baby dan MEMANG BERKESAN! 😍 Sekejap ja hilang tu ruam.

Tinkk! Baru ada la kepercayaan sikit sama herbal blend.

Sapu konsisten tumit setiap hari sambil jaga betul-betul kebersihan tu kaki. Syukurr! Tidak pernah teruk sudah macam dulu tumit saya, sampai sakit mau berjalan. Merekah teruk.

Lepas tu kurap ayam muncul, macamana boleh dapat saya tidak tau tapi yang pastinya saya sapu konsisten saja dengan herbal blend. Beberapa jam memang reda sudah tu gatal-gatal dan dalam masa dua hari hilang bah kurap ayam tanpa ada kesan hitam-hitam. 

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
Masalah tumit pecah selesai dalam masa 4 hari 😍

Saya suka betul! Memang tidak boleh berpisah sudah, tidak pandang krim harian lain sudah tau. TETAP HERBAL BLEND.

Peringatan dengan diri sendiri, jangan  main benci-benci nanti jatuh cinta tidak lama ❤

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
Alergik lebih cepat reda 😍

Ada yang berminat dengan Herbal Blend ini? Boleh dapatkannya dengan saya 

Ada dua cara untuk mendapatkan produk Shaklee ini. Cara pertama adalah melalui pembelian E-Sell. Boleh klik gambar untuk membuat pembelian dengan sendiri melalui kredit kad ataupun debit kad.
Hubungi 0149517442 atau klik link ini http://CherylJohnny.wasap.my ke whatsapp saya.Love,
Cheryl Johnny
Trusted Shaklee Independent Distributor