Sunday, 13 May 2018

Hadiah Terbaik Untuk Ibu Anda - Mother's Day

Hai semua! Hari ini 13 Mei kan? Hari istimewa untuk semua ibu yang dirayakan di seluruh dunia. So hari ini ada tidak kamu sediakan hadiah untuk ibu kamu? 

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
My beautiful mom 😘
Hadiah yang simple pun tidak apa-apa juga bah, your mother still appreciate it. Hari ini kami adik beradik di rumah sediakan Kuih Popia untuk Mama kami. Hehe Simple gift for our great Mama.

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
Gambar sekadar hiasan
Kita tidak perlu tunggu sehingga kita kaya, ada segalanya baru kita mahu balas jasa ibu kita. Apa yang ada pada kita itulah kita berikan untuk ibu kita, walaupun dengan hanya memasak kuih sahaja. 

Cheryl ingin kongsikan hadiah terbaik untuk ibu bapa kita. Agak-agak apa tu ya? Hadiah kesihatan la yang paling penting tu. Ha
diah Kesihatan pertama yang Cheryl berikan pada ibu Cheryl ialah Ostematrix Shaklee, sumber kalsium yang bagus untuk tulang-temulang.

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
Ostematrix Shaklee

Pada 4 tahun lepas Ibu Cheryl pernah terlibat dengan sebuah kemalangan yang mengakibatkan tulang pinggulnya retak, dan sepanjang berada di Hospital itu Cheryl yang menjaga Mama dan bukan mudah bila Ibu tidak dapat berjalan kerana keretakan itu. 
Syukur selepas beberapa bulan ibu saya sembuh dan dapat berjalan seperti biasa.

Mama saya seorang yang kuat bekerja juga, dia akan menanam padi di sawah bersama bapa. Seperti yang kita tahu, bila umur makin meningkat sumber kalsium juga semakin berkurang kan? Apatah lagi bila buat kerja berat setiap hari tapi tidak dapat top up kalsium pun. Begitulah masalah dengan mama saya, tidak mendapat kandungan kalsium yang cukup setiap hari maka lutut pun menjadi sakit.

Saya sangat gembira bila mama bagi feedback positif lututnya tidak sudah sakit, tidak sudah rasa sengal-sengal. Syukur! Saya dapat bantu ibu saya dalam kesihatan dia. Kesihatan ibu adalah perkara yang paling penting buat saya 😊

Hadiah yang saya berikan pada ibu hanyalah RM64.93 dan mempunyai 120 biji. Tidak lebih daripada RM100 pun tapi anda dapat harga lebih myrah bila daftar jadi ahli 😉 Apa kata kita labur RM64.93 sen sebulan untuk ibu kita? Untuk kesihatan ibu kita juga kan? 

Ada dua cara untuk mendapatkan produk Shaklee ini. Cara pertama adalah melalui pembelian E-Sell. Boleh klik gambar untuk membuat pembelian dengan sendiri melalui krdet kad atau debit kad.Hubungi 0149517442 atau klik link ini http://CherylJohnny.wasap.my untuk terus ke aplikasi whatsapp saya.

Love,
Cheryl Johnny
Trusted Shaklee Independent Distributor