Wednesday, 2 May 2018

Macamana Nak Puasa Kalau Gastrik Asyik Datang!? Jalan Penyelesaiannya Ada Disini

Lambat Makan Gastrik, Makan Banyak Gastrik. Macamana Mahu Puasa Ni?


Hai semua. Apa khabar kamu hari ini? Sihat ka kamu? Ada kah yang alami masalah gastrik macam situasi di atas ni? Haahh tidak lama lagi mau puasa sudah kan? Puasa hingga ke petang hari, susah juga tu gastrik menyerang bila kita tidak makan beberapa jam, macamana pula mahu puasa hingga ke petang kan?

Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442

Inilah yang Cheryl ingin kongsikan ni. Kamu setuju atau tidak, Cheryl cuma ingin kongsikan kebaikannya nya sahaja. Mahu juga orang lain tahu macamana cara atasi gastrik masa puasa ni. Hehe

Hari ini ada kawan share di group tentang post kawan FBnya, apa yang kawan dia cakap tu buat saya sangat kagum tau.

Begini ayatnya tu. 

" Percayalah kamu, ESP Shaklee sahaja yang tahan dan kekal bertenaga kalau diminum masa sahur. Tidak perlu makan nasi, Saya mix sama milo bancuh suam-suam " 


Ini buktinya. Tidak berani Cheryl cakap kalau tiada bukti tau
ESP Shaklee ini special tau. Soya Non-GMO yang bersifat alkali yang bantu untuk neutralkan asid hidroklorik berlebihan dalam perut kita. Sambil neutralkan asid tersebut, luka hakisan akibat gastrik dalam perut kita tu ESP tolong bantu pulihkan.

Syukur. Ramai orang yang ikthiar dengan ESP Shaklee ni, tiada lagila gastrik menyerang kembali walaupun lewat makan tiap hari.

Hanya minum sekali semasa sahur dan anda pasti bertenaga hingga ke petang. 

Jom lihat apa kata mereka tentang ESP ni?


Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Highlight : Puasa juga berjalan lancar TANPA masalah gastrik! 😍 Gastrik hilang tanpa disedari tau.


Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Konsisten minum ESP setiap hari, gastrik tidak muncul lagi. 😍

Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Sejak minum ESP gastrik tidak pernah menyerang lagi. 😍

Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Elask gastrik dengan minum ESP setiap hari. Mudah sangat tu

Selain membantu atasi gastrik ni, ESP juga memberi rasa kenyang yang lama dan kekal bertenaga sewaktu puasa. Best nya! Jom baca pula apa kata mereka tentang ESP untuk sumber tenaga pula dan tahan lapar.


Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Rasa kenyang lebih lama, tahan lapar lagi tu😍

Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Kekal bertenaga setiap hari malah rasa kenyang lebih lama.

Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Dapat 5 star tau ESP untuk Energy Booster! Very recomended! 😍

Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Rasa kenyang yang lebih lama dengan ESP. Tidak perlu risau gastrik menyerang

Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Ini juga rasa kenyang lebih lama! 😍 Seharian COD barang pun tetap bertenaga. Wow!!


Syukur sangat bila dapat bantu customer untuk atasi gastrik ni. Gastrik malu-malu muncul lepas tu kekal bertenaga pula walaupun pada hari puasa nanti. Jadi jangan ketinggalan untuk grab ESP Shaklee bulan ini dengan saya.

Mahu kekal bertenaga di bulan Ramadhan?


Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442
Promosi Shaklee bulan Mei 2018

Nikmati penjimatan sehingga 10% untuk pembelian mana-mana set ini. Pembelian twinpack pula layak untuk mendapat 10% diskaun dan juga eco bag yang comel tu.

Jangan ketinggalan promo bulan ni tau. 


Ada dua cara untuk mendapatkan produk Shaklee ini. Cara pertama adalah melalui pembelian E-Sell. Boleh klik gambar untuk membuat pembelian dengan sendiri



Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442


Hubungi 0149517442 atau klik link ini http://CherylJohnny.wasap.my ke whatsapp saya.



Love,
Cheryl Johnny
Trusted Shaklee Independent Distributor