Monday, 21 May 2018

Rahsia Kulit Tetap Anjal Dan Tegang Secara Semulajadi

Hai semua. Hari ini Cheryl ingin kongsikan sumber vitamin c yang selamat dan berkesan untuk membantu kita mendapatkan kulit yang sihat dan tegang. 

Tubuh kita mampu melakukan banyak perkara tetapi ia tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin C. Oleh sebab itu, kita perlu mengambil vitamin c setiap hari melalui pemakanan harian dan juga sulplemen.

Oleh sebab Cheryl tahu yang Cheryl tidak dapat jumlah vitamin C yang cukup setiap hari, Cheryl amalkan Suplemen Shaklee iaitu Sustained Release Vita-C Plus.

Vitamin C ini adalah vitamin penting yang larut dalam air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh badan kita serta fungsi utamanya sebagai antioksida yang baik. Ia juga memainkan peranan yang penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya semua yang membentuk tubuh kita.

Apa Keistimewaan Vitamin C Shaklee?

Sustained Release Vita-C Plus adalah produk senulajadi yang diperoleh daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut yang sensitif. Boleh diambil oleh mereka yang mempunyai gastrik sebab ianya tidak berasid.

Ianya dilepaskan secara berperingkat iaitu 100mg Vitamin C setiap satu jam bermakna ada 500mg Vitamin C yang akan dilepaskan ke dalam tubuh kita dalam masa 5 jam. Ianya membantu untuk mengelakkan pembaziran vitamin C.


KEBAIKAN UTAMA VITAMIN C SHAKLEE:


  • Membentuk kolagen dalam kulit

  • Mencerahkan kulit.


  • Melambatkan proses penuaan.
  • Menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan.

  • Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.

  • Mengatasi masalah gusi berdarah.


Sebotol ada 180biji, dan tahan untuk kegunaan enam bulan. Ianya juga diperkaya dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C iaitu meningkatkan keberkesanannya.

Jom dapatkan Vitamin C anda sekarang. Bulan ini Shaklee membuat promo mengejut iaitu Diskaun sebanyak 10% dengan pembelian 3 botol Vitamin C ini. Apa tunggu lagi, jom grab sekarang. Kesempatan untuk sihat dengan penjimatan berganda. 

Ada dua cara untuk mendapatkan produk Shaklee ini. Cara pertama adalah melalui pembelian E-Sell. Boleh klik gambar untuk membuat pembelian dengan sendiri melalui kad kredit atau kad debit.Hubungi 0149517442 atau klik link ini http://CherylJohnny.wasap.my ke whatsapp saya.


Love,Cheryl JohnnyTrusted Shaklee Independent Distributor
No comments:

Post a Comment