Sunday, 6 May 2018

Travel Wishlist - Wonderful Places Around The World

Hai hai. Hari ni Cheryl mahu share tempat menarik yang boleh dimasukkan dalam travel wishlist kita masing-masing. Nampak share kawan di Fb pasal tempat-tempat menarik, muncul idea pula di kepala Cheryl mahu share tentang tempat menarik di seluruh dunia.

Peluang Bisnes Shakle - 0149517442


Macam best kan? Eh mestilah best, manatau mungkin tempat ni masuk dalam wishlist kamurang juga. Cheryl masih ingat lagi masa Cheryl belajar STPM masa tu, Cikgu MUET kami suruh buat pembentangan atau powerpoint tentang satu tajuk bebas, jadi tajuk Cheryl masa tu memang pasal tempat-tempat menarik ni la. Hehe 

Jom kita lihat tempat-tempat menarik tu. 

Jepun Pada Musim Bunga


Tempat menarik di seluruh dunia
Credit photo : Google
Musim bunga merupakan musim yang paling best la untuk melawat Jepun sebab suhunya adalah hangat dan sangat sesuai la untuk kita semua. Awal bulan Mac hinggalah pada awal bulan Jun adalah antara masa yang sesuai untuk kita lawat Jepun.

Semasa melawat pada masa ini banyak tau yang kita dapat belajar melalui perayaan yang dirayakan pada musim bunga ini seperti Festival Traditional Jepun, Festival Bunga dan banyak lagi. Di samping itu kita juga dapat merasa Snack Jepun yang berperisa Sakura.

Mesti banyak yang tertanya-tanya ni kan apa rasa snack tersebut? Hah tu sebab kita perlu Visit Jepun, mahu juga kan belajar pasal Culture negara orang. 

Paris, France.


Tempat Menarik Di Seluruh Dunia
Credit photo : Google
City of Love orang selalu bilang kan? Ini salah satu wishlist Cheryl masa dulu-dulu tau, entah kenapa mau lawat di sini. Haha banyak juga perkara-perkara yang best kita dapat buat di Paris ni tau. 

Mau info lebih lanjut tentang perkara yang perlu kita buat dan tidak patut buat di tempat ini? Baca info di bawah ya 


Tunnel Of Love - Klevan, Ukraine


Tempat Menarik Di Seluruh Dunia
Credit photo : Google

Tempat ini mungkin sangat sesuai untuk mereka yang baru sahaja melangsungkan pernikahan, mungkin boleh singgah sini hehe. Ada lagenda mengatakan bahawa pasangan yang menaiki kereta api melalui laluan ini akan mendapat apa yang mereka telah wish. Info menarik ni kan? Lain kali mesti cuba melawat tempat ni, manatau la kan Dreams Will Come True 😍

Kali ini Cheryl hanya akan kongsikan 3 tempat menarik ni sahaja. Mahu tahu lebih lagi? Nantikan di next entry Cheryl ya. 

Bisnes Shaklee juga boleh jadikan imoian anda untuk TRAVEL menjadi kenyataan. Dengan bermodalkan RM68.90, bila kita dapat capai target yang Shaklee telah tetapkan untuk fight Free Trip, memang kita akan kena taja sepenuhnya oleh Shaklee. Free charge tu, yang penting kita bawa duit lebih untuk shopping sakan. 

Peluang Bisnes Shakle - 0149517442
Peluang bisnes Shaklee terbuka untuk semua.

Doakan Cheryl juga ya semoga Cheryl juga dapat fight Free Trip Shaklee ni. Cheryl sangat alu-alukan kehadiran kamu yang juga ingin join saya dalam bisnes Shaklee ni. Sama-sama kita fight free trip Shaklee.

Hubungi 0149517442 atau klik link ini http://CherylJohnny.wasap.my ke whatsapp saya.

Love,
Cheryl Johnny
Trusted Shaklee Independent Distributor