Thursday, 14 June 2018

Bagaimana Antioksida Membantu Kita Kelihatan Awet Muda.

Antioksida sangat penting untuk kita semua tau. Bila badan kita dipenuhi dengan radikal bebas yang menyebabkan sel sel dalaman kita rosak,  antioksida ini sangat penting untuk membantu kita melawan radikal bebas tersebut dan memperbaharui sel sel yang rosak dalam badan kita.

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
Salah satu kesan radikal bebas ke atas diri kita adalah penuaan. Kita akan kelihatan lebih tua daripada umur sebenar kita. Saya pernah terdengar dua orang lelaki yang agak berumur bercerita.

Yang seorang ini berumur, 65 tahun manakal seorang lagi berumur 75 tahun. Hakikatnya lelaki yang berumur 65 tahun tersebut kelihatan jauh lebih tua daripada lelaki yang berumur 75 tahun tersebut. Sangat susah untuk Cheryl percaya tapi itulah kebenarannya.

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442

Masalah penuaan ini boleh diatasi dengan amalkan sesudu VIVIX setiap hari dan ianya sangat mudah untuk disediakan. Boleh bancuh dengan air sejuk dan air suam ataupun boleh telan VIVIX tersebut dengan begitu sahaja. VIVIX ini tinggi dengan antioksida yang membantu untuk :
1. Memperbaiki dan memperbaharui sel DNA kita. 
2. Melambatkan pembentukan Protein AGE.

Dan banyak lagi.

Antara sumber antioksida yang tinggi adalah vitamin c dan vitamin e. Kita juga boleh temukan vitamin c ini melalui buah seperti oren, mangga dan juga betik.

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442

Kalau kamu ada masalah seperti ini, boleh lah cuba minum sesudu teh kecil VIVIX ini. Mudah dan pantas untuk dilaksanakan. Saya pun amalkan VIVIX tau. Mau awet muda selalu hihi

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442

Love,
Cheryl Johnny
Trusted Shaklee Independent Distributor


No comments:

Post a Comment