Friday, 15 June 2018

Vitamin ACE untuk Kekal Awet Muda ~ Melambatkan Proses Penuaan.

Vitamin ACE bukan kita peroleh daripada pengamalan Suplemen saja tau tapi dari pemakanan harian kita juga. Dulu Cheryl selalu silap, ingatkan Vitamin ACE ini boleh dapat daripada suplemen sahaja. Tidak! Boleh juga didapati melalui buah-buahan yang kita makan tu.

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
Vitamin ACE tinggi dengan antioksida 😍
Vitamin A membantu untuk meneutralkan radikal bebas dalam badan kita. Antara makanan yang mempunyai Vitamin A adalah pisang, aprikot dan juga limau gedang. 

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
Vitamim bukan sahaja baik untuk kulit kita tapi juga kesihatan mata kita ❤️
Vitamin C juga tinggi dengan antioksida yang bantu lawan radikal bebas yang menyebabkan kita kelihatan tua dari umur kita. Kita boleh temukan Vitamin C pada buah lemon, oren dan juga limau gedang. 

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
Jumlah vitamin c yang kita perlukan setiap hari. 
Akhir sekali, Vitamin E membantu untuk mengekalkan kelembapan pada muka kita dan bantu lambatkan penuaan juga sebab salah satu vitamin yang tinggi antioksida. Sayur bayam dan kacang almond antara makanan yang kita boleh temukan Vitamin E ini

Pengedar Shaklee Sabah 0149517442
Vitamin E merupakan vitamin yang kita perlukan untuk dapatkan kulit sihat.

Mahukan kulit yang sihat dan nampak awet muda? Bolehlah amalkan ketiga-tiga Vitamin ACE ini. Bukan kulit kita sahaja yang tampak lebih sihat tapi juga dalaman kita. Jangan pernah tinggal supaya kita kekal awet muda walhal umur semakin meningkat. Jom jaga kulit dengan amalkan Vitamin ACE ini.


Love,
Cheryl Johnny
Trusted Shaklee Independent Distributor


No comments:

Post a Comment