Tuesday, 10 July 2018

Sumandak Kota Belud Ajar Bagaimana Daftar Keahlian Shaklee- Cheryl 014.951.7442

Mungkin ada yang tertanya-tanya bagaimana caranya untuk mendaftar keahlian dengan Shaklee. So dalam entry kali ini, Cheryl akan ajarkan cara-cara untuk menjadi ahli Shaklee.

Cara Untuk Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee. 

Ada dua cara yang Cheryl akan kongsikan pada hari ini iaitu :

1. Daftar yuran keahlian sebanyak RM75 ( with postage) dan layak dapat jmember kit.

2. Pembelian produk Shaklee sebanyak 200UV layak untuk mendapat keahlian Shaklee secara percuma. Selain itu, kos penghantaran juga ditanggung sepenuhnya (Free Postage) dan bulan depan nanti, kita akan menerima cashbonus daripada Shaklee.

MEMBER KIT SHAKLEE

Member kit ini kita akan dapat apabila kita mendaftar sebagai ahli. Dalam member kit ini ada pelbagai jenis buku yang akan kita dapat. Boleh lihat gambar di bawah ini. 

Keahlian Shaklee
Member kit Shaklee 

Boleh lihat sendiri berapa jumlah buku dalam kit Shaklee. Banyak tidak? Dalam buku ini boleh guide kita tentang produk, perniagaan, harga setiap produk Shaklee.

KELEBIHAN SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Pengedar Shaklee Malaysia - 0149517442

Banyak benda yang kita akan dapat bila daftar sebagai ahli Shaklee. Antaranya ialah:

  • Untung Runcit 

Untung runcit ini akan kita peroleh melalui jualan produk kepada pelanggan yang tidak ingin mendaftar sebagai ahli. Keuntungan runcit boleh mencapai sehingga 25% dan setiap produk mempunyai harga keuntungan yang berbeza. 

  • Cash Back - Bonus Kumpulan Peribadi

Bonus bulanan paling minimum yang layak untuk mendapat bonus bulanan bermula daripada 150UV. Semakin banyak point yang dapat kita kumpul maka semakin banyaklah bonus yang akan kita dapat. 

  • Bonus Kepimpinan 

Bila kita mencapai pangkat Supervisor maka kita layak untik mendapat bonus kepimpinan sehingga enam generasi di bawah kita. Ini adalah bonus atas usaha kita untuk membangunkan kumpulan kita. 

Dan banyak lagi. Boleh klik entry “ Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee” ini untuk mengetahuinya lebih lanjut lagi.

KELEBIHAN BERDAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN SAYA.

  • Kelas Percuma


Setiap ahli yang akan mendaftar dengan saya layak untuk menerima kelas secara percuma. Khususnya bagi mereka yang ingin terlibat dalam bisnes.

Cara Untuk Mendaftar Keahlian Shaklee
Kelas Online Percuma

Kelas akan diberikan secara online iaitu melalui aplikasi Whatsapp ataupun Telegram manakala kelas offline juga akan diadakan sesuai dengan tarikh yang dipilih. 

Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Mentor Bisnes Shakles - Cheryl 014.951.7442

  • Group Support

Group support juga akan dilaksanakan kepada setiap ahli Shaklee yang berminat untuk ikut berbisnes terutamanya bagi mereka yang baru mula berkecimpung dalam bisnes Shaklee.

  • Tools dan poster percuma

Ilmu bisnes dan juga poster produk serta testimoni juga akan disediakan. 

Pengedar Shaklee Kota Belud - Cheryl 014.951.7442
Semuanya disediakan khas untuk mereka yang ingin mendaftar di bawah saya 😍

Ingin menikmati kelebihan mendaftar sekarang keahlian dengan saya? Boleh hubungi saya di 0149517442 atau klik gambar di bawah ini untuk direct ke whatsapp saya.


Love, 
Cheryl Johnny 
Trusted Shaklee Independent Distributor. 

No comments:

Post a Comment